Poduzeće Forma Moderna d.o.o. osnovano je sa ciljem da se frizerima i nail-tehničarima osigura jednostavan pristup profesionalnoj opremi i preparatima. Oprema za frizerske salone, preparati za kosu, gelovi za nokte kao i ostali preparati za nadogradnju noktiju, tečajevi za nadogradnju noktiju – sve to možete pronaći na jednome mjestu.

Poslovnom strategijom uvoza direktno od proizvođača, te uvozom velikih količina robe, postigli smo vrlo povoljne cijene na hrvatskom tržištu. Opredijelili smo se za uvoz visoko kvalitetne robe isključivo podrijetlom iz zemalja EU.

Zahvaljujući uspješnoj suradnju sa renomiranim proizvođačima: „Ceriotti“i „Hair Professional“ iz Italije, „Comair“ iz Njemačke, „Olivia Garden“ iz Belgije, Magnetic Nail Design iz Nizozemske, na jednom mjestu može se pogledati i kupiti sve što će olakšati, unaprijediti i oplemeniti rad u salonima za uljepšavanje.

Također, u našem edukacijskom centru možete naučiti sve tehnike nadogradnje i oslikavanja noktiju.

Namještaj koji odaberete isporučujemo u roku od 40 dana.

Susretljivo osoblje pomoći će vam prilikom odabira modela i boja, kao i sitnog inventara za Vaš frizerski salon.

Prema uputama proizvođača, Forma Moderna d.o.o. kao distributer daje garanciju godinu dana za električne aparate, te osigurava servis po isteku garancije, u skladu s uvjetima koji su istaknuti u garantnom listu.

Način plaćanja: gotovinom, virmanom, kreditnim karticama: Amex, Maestro, Visa (ako su preko PBZ-a: do 6 rata), Mastercard.